Vier mee

Fietsweek Den Haag 2017

Het aantal fietsers in Den Haag groeit ?! En om dat te vieren organiseert de gemeente Den Haag de Fietsweek om u als fietser in het zonnetje te zetten.

Fietsweek

De Fietsweek Den Haag is een initiatief van gemeente Den Haag. De Fietsersbond ondersteunt deze eerste Fietsweek in Den Haag van harte want wij vinden ook dat alle fietsers het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.

Hieronder de activiteiten waar we aan meedoen. Daarnaast worden er nog andere activiteiten georganiseerd, elke dag!

  • Vrijdag 6 oktober: Saskia Kluit, directeur van de Fietsersbond, neemt deel aan het fietsdebat over fietsen in 2030
  • Zaterdag 7 oktober: Op het Buitenhof is ook de Fietsersbond aanwezig op de Fietsverwendag. De Fiets(er)verwendag zal net als vorig jaar weer gehouden worden bij stalling Buitenhof van 12.00 uur – 17.00 uur. De officiële opening wordt om 12.00 uur verricht door de Haagse wethouder verkeer Tom de Bruijn. Herman de Graaff zal de wethouder welkom heten en hem, in het kader van het 1-jarig bestaan van de Bikey, de eerste KinderBikey overhandigen.
  • Dinsdag 10 oktober: Wim Bot van de Fietsersbond geeft op de Haagse Hogeschool een gastcollege over fietsen.
  • Woensdag 11 oktober: ROV komt naar je toe — een fietssymposium waarin de Fietsersbond de workshop Veilig op de fiets naar school, cultureel erfgoed? begeleidt. Klik hier om aan te melden.
  • Vrijdag 13 oktober: fietstocht Fietstour de Florence, gepland met de Routeplanner van de Fietsersbond. Vanaf de startpagina van de Routeplanner ga naar voorgeplande fietsroutes | Naam route: Fietstour de Florence. Startlocatie gebouw van Florence aan de Zonnebloemstraat.
  • Voor details en aanmelden kijk op www.fietsweekdenhaag.nl.

Categorieën