Probeer nu gratis een deelfiets.

Vanaf nu kunnen mensen 45 minuten gratis een deelfiets proberen. De fietsen van HTM en Donkey Republic staan op heel veel plaatsen in Den Haag, die van de HTM staan ook in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden voor de actie kan via Ways2go.nl.

De actie loopt tot medio december 2021 en is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, een van de partijen achter de campagne Ways2go.

Hoe werkt het?
Om mee te doen met de actie, download je de app van de betreffende deelfietsaanbieder. Daarna registreer je je en ontvang je in het registratieproces de speciale actiecode. Hoe die code verkregen kan worden is te vinden op Ways2go.nl. Let op dat de voorwaarden per deelfietsaanbieder iets kunnen verschillen.

Waarom deze probeeractie?
De deelfietsaanbieders HTM en Donkey Republic hebben voor deze actie de handen ineengeslagen met Ways2go. Het doel is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deelvervoer. De deelfietsen zijn een goed en duurzaam alternatief voor de auto bij korte (zakelijke) ritten en zijn handig in het voor-en natransport naar bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Over Ways2go

Ways2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit. In de campagne Ways2go spelen vier karakters een rol: Daan, Emma, Otto en Nora. De meest duurzame reis is een reis die niet wordt gemaakt, wordt wel beweerd, daarom wordt op de website ook veel aandacht besteed aan werken op een andere plek dan kantoor.

Categorieën