Bestuurslid gezocht!

Wegens verhuizing van één van onze bestuursleden zijn we op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid.

logo Fietsersbond Haagse regio liggend

De Fietsersbond afdeling Haagse regio vertegenwoordigt de Fietsersbond in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Het afdelingsbestuur houdt zich primair bezig met de ontwikkelingen in Den Haag en werkt samen met de bestuursleden van de onderafdelingen in de andere gemeenten.

We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid dat zich in wil zetten voor één van de volgende onderwerpen:

  • Externe communicatie. Je bent vanuit het bestuur aanspreekpunt voor de vrijwilligers die zich bezig houden met communicatie in ons papieren blad, onze digitale nieuwsbrief en social media.
  • Onderwerpen “Kunnen fietsen” en “Hebben van een fiets”. Je bent vanuit het bestuur aanspreekpunt voor de landelijke Citydeal Fietsen voor iedereen en de Haagse Klimaatdeal Den Haag Zuidwest die inzet voor meer fietsers in Zuidwest.
  • Vrijwilligersmanagement en interne communicatie. Onze afdeling groeit. We hebben (fijn!) veel vrijwilligers maar die betrokken krijgen en houden, vraagt om meer aandacht. We willen ook de interne communicatie verder verbeteren.

De Fietsersbond streeft naar meer diversiteit in het bestuur zodat we een goede afspiegeling vormen van de leden van de afdeling Haagse regio en van de inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. We nodigen bijvoorbeeld jongere en vrouwelijke leden daarom nadrukkelijk uit te solliciteren.

Wil je je inzetten voor fietsers in de Haage regio? Stel je dan kandidaat!

Interesse? Stuur een mailtje naar onze secretaris Nol Witte via [email protected] dan nemen we contact op voor een kennismaking.

2022-07-05 19.43.08

Categorieën